ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

Προτυπα Θεματων WordPress

  H εταιρεία Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ (internet-services) με δυναμική παρουσία στο χώρο του internet από το 2000, σας παρέχει μοναδικά πρότυπα (templates) που ταιριάζουν τέλεια στην επιχείρησή σας. Επιλέξτε τώρα αυτό που σας ταιριάζει και εμείς θα σας βοηθήσουμε να παρουσιαστεί η ιστοσελίδα σας το συντομότερο στο παγκόσμιο ιστό και πάντα σε πολύ οικονομικές τιμές. Όλα τα πρότυπα έρχονται με κορυφαία υποστήριξη και απεριόριστες δυνατότητες για να γνωστοποιήσετε την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες σας σε όλο το κόσμο.

WORDPRESS ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Wordpress templates

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ - ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΑ

Κατάλογος Προϊόντων

eshop-aggelionΑυτό το πρότυπο WordPress έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει την ιδέα σας σε έναν προηγμένο ιστοχώρο καταλόγων μικρών αγγελιών. Σχεδιασμένο για να σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαφημίσεων με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες.

Τουριστικός Κατάλογος

θεματική ενότητα - internet - servicesΔημιουργία καταλόγου με επιχειρήσεις και επαγγελματίες ανά κατηγορία και περιοχή με ενσωματωμένα πρόσθετα για προβολή των επιχειρήσεων με φωτογραφίες και υψηλής ποιότητας κείμενου για άμεσα αποτελέσματα SEO με links (DF) και Social media.

Portal Εργασίας

κατασκευή ιστοσελίδων -online υπηρεσιώνΘέλετε να δημιουργήσετε ένα portal αναζήτησης εργασίας και αποστολής βιογραφικού για ανάληψη project. Έχουμε τη λύση που θα σας ικανοποιήσει με την δυνατότητα μεγάλης παραμετροποίησης και την εξασφάλιση υψηλών κατατάξεων στις σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ESHOP

Κατάστημα Ένδυσης

Η  αίσθηση του μοντέρνου και διαχρονικού ρούχου πρέπει να αντανακλάται στο e-shop σας. Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αναπτύχθηκε σωστά  για να είναι αξιόπιστο, ενώ ταυτόχρονα να είναι απόλυτα εύκολο στην πλοήγηση και αγορά των προϊόντων.

Κατάστημα Assecories

δημιουργία-κατασκευή eshopΗλεκτρονικό κατάστημα (eshop) με έμφαση στην υπόδηση και στις τελευταίες τάσεις της μόδας με την δημιουργία blog και eshop σε ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό πακέτο.  Εύκολη διαχείριση προϊόντων και βελτιωμένο SEO με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων.

Ψηφιακές Πωλήσεις

δημιουργία-κατασκευή eshopΚατασκευή eshop για την πώληση ψηφιακών προγραμμάτων και προϊόντων ήχου και εικόνας με απλουστευμένους τρόπους προώθησης και διαχείρισης.  Εξελιγμένες τεχνικές SEO και marketing σε ένα ποιοτικό design με έμφαση την ανάπτυξη πελατολογίου σε όλες τις αγορές.

Προϊόντα Περιποίησης

κατασκευή online shop-eshopΟλοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής – δημιουργίας e-shop προϊόντων περιποίησης μόδας! Κατασκευάζουμε εύχρηστα και λειτουργικά e-shop με μικρό κόστος. Επωφεληθείτε από τη δημιουργία ενός e-shop και πουλήστε τα προϊόντα σας Online.

Γυναικεία Ρούχα

κατασκευή online shop-eshopΚατασκευή eshop – ηλεκτρονικού καταστήματος για πώληση και εμπορία γυναικείου ρουχισμού. Γυναικεία ρούχα για όλες τις ώρες και για κάθε περίσταση. Επισκέψου σήμερα το online καταστήματά μας και δες online μια τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Eshop Μόδας

κατασκευή online shop-eshop Δημιουργία – κατασκευή eshop για όλα τα προϊόντα μόδας που θα κρατήσουν τους πελάτες σας κοντά σας ενώ επιπρόσθετα θα προσελκύσουν νέους πελάτες στο κατάστημα σας. Φιλικό Eshop προς τον χρήστη με μεγάλες δυνατότητες για την προσθήκη χιλιάδων προϊόντων με εύκολη διαχείριση.

Eshop & Blog

κατασκευή online shop-eshopΟλοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής – δημιουργίας e-shop για πώληση προϊόντων μόδας! Κατασκευάζουμε εύχρηστα και λειτουργικά e-shop – ηλεκτρονικά καταστήματα με μικρό κόστος και με μεγάλες δυνατότητες.

Εκμίσθωση Αυτοκινήτων

κατασκευή online shop-eshopΚατασκευή eshop για γραφείο εκμίσθωσης αυτοκινήτων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει on-line φόρμα καταχώρησης και τεχνικές προώθησης με εξελιγμένες τεχνικές SEO και γρήγορο φόρτωμα σελίδας για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα προσέλκυσης νέων πελατών.

Eshop Παιδικής Μόδας

κατασκευή online shop-eshop Δημιουργία – κατασκευή eshop για βρεφικά και παιδικά προϊόντα με στόχο την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος φιλικό προς τον χρήστη και την ανάπτυξη των πωλήσεων.  Σχεδιασμός eshop με τις τελευταίες τεχνικές SEO και web marketing για να δείτε τα κέρδη σας να απογειώνονται.

Eshop Προϊόντων Μόδας

κατασκευή ιστοσελίδων -σαιτ ξενοδοχείωνΟλοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής – δημιουργίας e-shop προϊόντων περιποίησης μόδας! Κατασκευάζουμε εύχρηστα και λειτουργικά e-shop με μικρό κόστος. Επωφεληθείτε από τη δημιουργία ενός e-shop και πουλήστε τα προϊόντα σας on-line σε ένα ευρύ κοινό με προοπτικές αύξησης του πελατολογίου και του κέρδους σας .

Eshop - Εργασία

κατασκευή ιστοσελίδων -online υπηρεσιώνΣχεδιασμός σελίδας για on-line υπηρεσίες, παροχές υπηρεσιών eshop και ηλεκτρονικών καταστημάτων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Με εξελιγμένες τεχνικές SEO και γρήγορο φόρτωμα σελίδας για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα προσέλκυσης νέων πελατών και να αυξήσετε σε ποιότητα τις μεσιτικές σας υπηρεσίες.

Προϊόντα Επίπλων

κατασκευή online shop-eshopΔημιουργία – κατασκευή eshop για προϊόντα επίπλων και προϊόντα οικιακού εξοπλισμού.  Ηλεκτρονικό κατάστημα που σχεδιάστηκε με στόχο την κατασκευή ενός eshop φιλικό προς τον χρήστη για την αναζήτηση προϊόντων επίπλων. Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός με τεχνικές SEO και web marketing προσαρμοσμένες για να κάνουν το eshop αυτό μια επιτυχημένη επένδυση.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

κατασκευή ιστοσελίδων -σαιτ ξενοδοχείωνΣτις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην μελέτη της περιήγησης ώστε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας, με την δυναμική της εικόνας και της δράσης μέσα από την ιστοσελίδα.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

κατασκευή ιστοσελίδων -σαιτ ξενοδοχείων

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου, καταλυμάτων και τουριστικών επιχειρήσεων, με Online κρατήσεις και μοναδικό web design. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών με οργανωμένα τμήματα και μεγάλη ειδίκευση στο e-travel και το web marketing για την άριστη κατασκευή της σελίδας του ξενοδοχείου σας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

κατασκευή ιστοσελίδων -σαιτ ξενοδοχείων

Κατασκευή ιστοσελίδας Ξενοδοχείου με γνώμονα τη χρηστικότητα και το ξεχωριστό design προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και με οργανωμένο πρόγραμμα διαχείρισης και κρατήσεων. Για τα καταλύματα και τις τουριστικές μονάδες με απαιτήσεις αυτό το πρότυπο θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

eshop με wordpressΔημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για εταιρία πώλησης και εμπορίας αυτοκινήτων. Απεριόριστες δυνατότητες για κατηγοροποίηση με βάση έτος κατασκευής, κυβικά, χρώμα, αριθμό ίππων κλπ και επικεντρωθείτε στην αύξηση των πωλήσεων με το έξυπνο SEO που συμπεριλαμβάνεται με αυτό το πακέτο!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδωνΑυτό το πρότυπο WordPress έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει την επιχείρηση σας σε μια δυναμική, ψηφιακή παρουσία στο διαδίκτυο. Σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζει άμεσα και αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας  με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδωνΔημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για την ψηφιακή παρουσία του γραφείου λογιστηρίου σας στον παγκόσμιο ιστό. Ένα από τα καλύτερα πρότυπα για λογιστικά γραφεία και οικονομικής διαχείρισης εταιρείες της αγοράς στη καλύτερη τιμή.

Γιατί Ελληνικές Υπηρεσίες Ίντερνετ


Η τεράστια συλλογή μας περιλαμβάνει θέματα για οποιαδήποτε χρήση και θεματική ενότητα επαγγελματικού, ιδιωτικού ή και επιχειρηματικού επιπέδου. Οι προς χρήση ιστοσελίδες μας περιλαμβάνουν ταξιδιωτικά πρακτορεία και γραφεία τουρισμού, ιστοσελίδες online κρατήσεων αλλά και προσαρμοσμένες σελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου. Η συλλογή μας περιλαμβάνει επίσης θέματα για μεσιτικά γραφεία, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, πόρταλ μαγειρικής και δημοσιοποίησης δραστηριοτήτων, μουσικά φόρουμ, ηλεκτρονικά περιοδικά αλλά και μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων πολλαπλών χρήσεων και δυνατοτήτων.

Μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας και μεγάλων δυνατοτήτων πρότυπα για την δική σας ιστοσελίδα και για κάθε χρήση.

Σχεδίαση και προσαρμογή πρόσθετων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για τον χρήστη όσο και για τον διαχειριστή.

Φιλικό και αποτελεσματικό Google SEO ώστε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα όλων των συσκευών και προγραμμάτων περιηγητών της αγοράς.

Πρότυπα αλλά και ειδικά σχεδιασμένες ιστοσελίδες για εύκολη διαχείριση από οποιαδήποτε συσκευή για γρήγορη εισαγωγή και διαχείριση περιεχομένου.