ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σαρή 2, Χανιά,
Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@internet-services.gr
210 4323198
28210 88102

Google Services

Προωθήστε άμεσα και αποτελεσματικά τη δυναμική της ιστοσελίδας σας με τα εργαλεία και τις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει η Google! Επωφεληθείτε από την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουν οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ και δημιουργήστε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες με δυναμικά πλάνα προώθησης. Το πως θα συνδεθεί το site της εταιρίας σας με το προϊόν ή την υπηρεσία σας που ψάχνουν οι χρήστες και πιθανοί πελάτες σας στις μηχανές αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένης της google είναι η αγαπημένη μας δουλειά.

google-services-internet-services
google-cloud-services

Θέλετε να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες στο site σας. Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ μπορούν να το κάνουν αυτό για εσάς. Χρησιμοποιώντας τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου που παρέχει η google θα αναλύσουμε μαζί σας τις ανάγκες του δικού σας website ώστε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική όσον αφορά τις λέξεις κλειδιά, τα κείμενα και το συνολική στρατηγική προώθησης στις μηχανές αναζήτησης.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Συμβουλευτική υποστήριξη, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες για την σωστή ανάπτυξη της στρατηγικής προώθησης που πρέπει να ακολουθήσετε για περισσότερους επισκέπτες-πελάτες.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Σχεδιασμός προώθησης σύμφωνα με τους στόχους και τις απαιτήσεις σας μέσω εξειδικευμένων τεχνικών-μεθόδων για παρουσία στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης με συνδυασμό banners, βίντεο μέσω YouTube και social media.

ΛΕΞΕΙΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ (keywords)

Επιλέγουμε τις κατάλληλες λέξεις – κλειδιά και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη παρουσία σας στις μηχανές αναζήτησης και στον παγκόσμιο ιστό.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ GOOGLE ANALYTICS

Σύνδεση με την πλατφόρμα στατιστικών Google Analytics, για την αξιολόγησης της απόδοσης της διαφημιστικής καμπάνιας σε πραγματικό χρόνο και με μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης του διαφημιστικού μηνύματος σας.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ GOOGLE ADWORDS

Σχεδιασμός και εφαρμογή διαφημιστικής καμπάνιας στο Adwords με διαρκής παρακολούθηση και βελτίωση της απόδοσης, για κάθε λέξη – κλειδί με στόχο την προσέλκυση πελατών και την επέκταση σε νέες αγορές.


Ελληνικές υπηρεσίες Ίντερνετ, σχεδιασμός ιστοσελίδων
google analytics
Google-AdWords

Τεχνικές Προώθησης

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών που παρέχει ιδέες για λέξεις-κλειδιά και με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

ΕΡΕΥΝΑ

Έρευνα και σωστή στόχευση λέξεων και περιεχομένου για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσεγγίζουμε μεθοδικά και σταδιακά τις δυνατότητες για παρουσία στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαφορετική προσέγγιση προώθησης ιστοσελίδας, προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο την παρουσία σας σε νέες αγορές και την αύξηση του πελατολογίου σας.

Google AdWords

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 • Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών
 • Προσαρμογή λέξεων-κλειδιών στο κείμενο
 • Πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ
 • Στοχευμένη προς ιστοσελίδες διαφήμιση κειμένου
 • Προώθηση με banner, εμπλουτισμένες διαφημίσεις και άλλα
 • Remarketing

Google Services

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ
 • Προσαρμόσιμος σχεδιασμός προώθησης
 • Εφαρμογή καμπάνιας προϊόντων-υπηρεσιών
 • Χαμηλές τιμές
 • Συμβουλευτική καθοδήγηση
 • Συνδεσιμότητα Google Adwords, Google Analytics
 • Επιλογές προϊόντων – παραμετροποίηση
 • Κατασκευαστές – Μάρκες Προϊόντων
 • Ειδικό πλαίσιο διαχείρισης

Αυξήστε την Επισκεψιμότητα με τη Μεθοδολογία SEO των Ελληνικών Υπηρεσιών Ίντερνετ

Για τη σωστή προώθηση της ιστοσελίδας σας σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες τεχνικές και τα εργαλεία που προσφέρει το Google Services, με έρευνα για seo λέξεις κλειδιά για υψηλά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης προτιμήστε τις Ελληνικές Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ.